Uniguard Technology Limited

Professioneel en Ervaren GPS die Oplossingsleverancier volgen!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Uniguard Technology Limited

Certificaten
Van goede kwaliteit 3G GPS tracker voor verkoop
Van goede kwaliteit 3G GPS tracker voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor UniGuard helpt me mijn GPS bouwen en uitbreiden volgend zaken in Nigeria. Wij zijn in GPS-drijverszaken sinds 2011 geweest. Vertrouwen UniGuard.

—— Charles

Wij doen zaken met UniGuard sinds 2015. In het verleden de 4 jaar, helpt UniGuard ons een om win-win zaken te maken. M. Robin is professioneel en nuttig, kent ook een partij over GPS-drijverstechnieken als verkooppersoon.

—— Justin

Wij zijn van Mexico en wij hebben met UniGuard sinds 2011 gewerkt. Zij zijn nuttig geweest om mijn problemen op te lossen wanneer ik in GPS volgend zaken nieuw ben. Wij vertrouwen op hun dienst en kwaliteit.

—— Oscar

Ik ben online Chatten Nu

Uniguard Technology Limited

1 2
Uniguard Technology Limited Uniguard Technology Limited
Bedrijf opgebouwd bureaubeeld

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : uniguardgps
Aantal werknemers : 5~11
Jaarlijkse omzet : 1000,000-5000,000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Uniguard Technology Limited is de belangrijke fabrikant die van China GPS-drijver, GPS-Voertuigdrijver, Minigps-Autodrijver, de Persoonlijke Drijver van GPS, Zonne Aangedreven GPS-Drijver, GPS-Huisdierendrijver, GPS-Cameradrijver, GPS-Brandstofdrijver, GPS-Hangslot en de Drijver van GPS aanbiedt OBD II, die geavanceerde technologie en telecommunicatievaardigheden integreren. Wij zijn bewezen leverancier met superieure kwaliteit, concurrerende prijs en ervaren hulp.

 

Volgende systeem van Uniguard staat het Online GPS gebruiker aan spoor in real time toe, controleert altijd en overal en beheert de vloten of de activa. Het systeem verstrekt een integrale en volledige oplossing, kunnend aan de montages en de eisen van elke gebruiker voldoen.

 

Uniguardgsm GPRS die GPS apparaten volgt is onderworpen aan ononderbroken ontwikkeling en de kwaliteitstest om klanten te verzekeren heeft zowel recentste beschikbare technologie als software om hun activa te beheren en te volgen. De hardware evolueert onophoudelijk om rasp voor functionaliteit en stabiliteit te zorgen. Deze producten ontmoeten alle relevante internationale GPS-drijverscertificaten zoals CE/FCC, RoHS.

 

Uniguard is toegewijd om de staat aan te bieden die van kunst GPS apparaten volgt om cliënten wereldwijd te laten van vrede van mening genieten. Wij hangen het concept aan dat „Strikte & Ernstige Kwaliteitscontrole, de Tevreden & Belangrijkste Dienst“. Sinds 2007, verdienden wij een reputatie als bewezen en trustable globale GSM GPRS GSM Volgende Oplossingenleverancier door Europa, Zuid-Amerika, Afrika en Midden-Oosten.

 

Uniguard-uw Trustable & Betrouwbaar GPS die Oplossingenleverancier volgen!

gps drijversfabriek

Contactgegevens
Uniguard Technology Limited

Contactpersoon: Mr. Robin

Tel.: 86-15012404563

Fax: 86-755-36976260

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)